O Manufakturze Rowiccy w Warszawie
Siedziba naszej firmy mieści się w Warszawie przy ulicy Łabiszyńskiej 21. Manufaktura została założona w 1995 roku przez Beatę Rowicką. Specjalizujemy się w wytwarzaniu wyrobów garmażeryjnych i gotowych dań, takich jak kotlety, pyzy, kopytka oraz kluski leniwe i śląskie. Oferujemy możliwość indywidualnego zamówienia dowolnych wyrobów mącznych. Wyrabiamy krokiety zgodnie ze sprawdzoną, tradycyjną recepturą. Możecie u nas zamówić również naleśniki z serem.
Pierogi własnej roboty
Oferujemy szeroki wybór pierogów własnej roboty z mięsem, z kapustą, ruskich oraz wiele innych. Wielką popularnością cieszą się pierogi z soczewicą i pieczarką oraz ze szpinakiem i jajkiem. W naszej ofercie znajdziecie również pierogi na słodko (z serem), sezonowo również oferujemy pierogi z owocami. Specjalizujemy się w wyrobie uszek z mięsem oraz z kapustą i pieczarkami. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu udoskonaliliśmy recepturę, dzięki czemu ciasto na uszka i pierogi jest odpowiednio cienkie i sprężyste.